maandag 1 februari 2010

ATC swap Januari (Insecten)


Bij Scrapfever zijn we weer begonnen met het maken van ATC's. De opdracht voor Januari was maak een ATC met insecten. Nou, dat had net zo goed vlinders kunnen zijn want iedereen heeft vlinders gemaakt. Alleen Sandra had een libelle op haar ATC's staan. Die kan ik helaas nog niet laten zien want ik heb hem nog niet. Die komt bij mijn volgende serie mee. Dit zijn de ATC's die ik gemaakt heb, op elk kaartje zit een zelfgehaakt vlindertje en de achtergrond is gestempeld op een kaartje van BG designpapier "pattern paper"dat bewerkt is met glimmermist. Daarna nog bestempeld. Ik had nog wat natuurlijk materiaal willen toevoegen maar zie het net op mijn bureau liggen, dat ben ik dus vergeten, maar ach zo zijn ze ook wel leuk.
Hieronder mijn hele serie.
Dit zijn de ATC"s die ik er voor in ruil heb gekregen. Behalve die van Sandra dan maar die komt nog en dan laat ik hem wel zien.
Eigenlijk wilde ik de volgende swap overslaan maar steeds als ik ze zie vind ik het zo leuk dat ik toch maar heb besloten om weer mee te doen, nu voor drie want steeds 6 (eigenlijk zelfs 7) dezelfde kaartjes maken vind ik niet zo leuk. Wendela gaat een keer hosten, dank je wel daarvoor Wendela. Ik ben weer heel benieuwd naar jullie reactie's natuurlijk,
Heel veel lieve groetjes Marjolijn.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

ZE zijn heel erg leuk geworden. Ik twijfel nog steeds of ik er eens eentje gaan maken. Stel je voor dat ik het zo leuk vind dat ik er weer een verslaving bij heb.

groetjes Debby

Scrappiness zei

Ze zijn super Marjolijn, ook degene die je hebt ontvangen trouwens. Zelf ben ik nu denk ik ook verslaafd, want ik vind het bijna jammer dat ik ze al af heb en naar Wendela heb verstuurd...